Humanitarna utrka Wings for Life World Run u Zadru je rasprodana! Što sad?

Iako je zadarski Wings for Life World Run još jednom rasprodan puno prije svog starta, svejedno se svi u Hrvatskoj i dalje mogu prijaviti za utrku i trčati za one koji ne mogu!

Bliži se taj dan – u nedjelju, 7. svibnja, trkači će još jednom, točno u 13 sati, jurnuti prema boljoj budućnosti, ujedinjeni u želji učiniti ozljede leđne moždine izlječivima!

Wings for Life World Run ponovno će prve svibanjske nedjelje biti središnji humanitarno-sportski događaj u našoj zemlji, ali i diljem svijeta. Na utrci je već dosad nastupilo više od milijun natjecatelja na šest različitih kontinenata, a zajedno smo uspjeli pretrčati nevjerojatnih 10 milijuna kilometara.

Jubilarno deseto izdanje koje se približava definitivno će biti pravi spektakl. To posebno vrijedi za Zadar, gdje će šest i pol tisuća sudionika velikog srca još jednom stvoriti atmosferu za pamćenje i poslati prekrasnu razglednicu naše zemlje u cijeli svijet.

Zadarski Wings for Life World Run po običaju je unaprijed rasprodan, ali to ne znači da se više ne možete prijaviti za utrku i sudjelovati. Dapače, još se uvijek svi stignu uključiti i postići sjajne rezultate uz pomoć mobilne aplikacije, što može biti izuzetno zabavno i uzbudljivo iskustvo, a svakako je korak za sve buduće korake i nada da će ozljede leđne moždine postati stvar prošlosti.

Prednosti trčanja uz Wings for Life World Run aplikaciju

Zadarska utrka je posebna, ali uz Wings for Life World Run aplikaciju možete osjetiti pozitivnu vibru gdje god vam najbolje odgovara. To znači da možete sudjelovati u utrci baš na onoj stazi na kojoj i inače postižete najbolje rezultate, u uvjetima koje smatrate savršenima za trčanje.

Potrebno se samo prijaviti i uključiti aplikaciju 7. svibnja prije samog starta u 13 sati te započeti s utrkivanjem.

Još jedna zabavna činjenica je da kroz slušalice na utrci uz aplikaciju možeš saznati važne informacije o prijeđenoj kilometraži, kao i o tome koliko je blizu virtualno presretačko vozilo, čega recimo nema na organiziranim utrkama na lokaciji.

Što je najbolje, prijenos utrke koji slušaš je na hrvatskom jeziku i vode ga komentatori Boris Mirković i Mario Petreković. Svojim komentarima će te sigurno nasmijati i razveseliti, ali i motivirati da izvučeš još pokoji kilometar više.

Stvori svoj tim i trči za one koji ne mogu

Wings for Life World Run aplikacija omogućuje sudionicima povezivanje s prijateljima i zajedničku utrku za jedan cilj – učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Možete kreirati svoj Wings for Life World Run tim, skupljati kilometre ili postaviti cilj u smislu donacija pa čak i trčati virtualno s onima koji su vam daleko ili ako ste daleko od lokacija na kojima se trče organizirane utrke.

Drugim riječima, prijave za Wings for Life World Run definitivno nisu gotove i još uvijek možete trčati za one koji ne mogu. Važno je spomenuti da iznos u visini 100% iznosa svih startnina i donacija ide u zakladu Wings for Life, zaduženu za financiranje kliničkih istraživanja ozljeda leđne moždine, od kojih je šest istraživanja već ušlo u završnu fazu i daju konkretne tretmane.

Nema sumnje, sa svakim prijeđenim kilometrom sve smo bliže ispunjavanju misije Wings for Life World Run utrke, zato se prijavite na stranici www.wingsforlifeworldrun.com na utrku uz aplikaciju i budite dio ovog važnog događaja 7. svibnja!

(foto: Wings for Life World Run)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE