0.7 C
Čakovec
Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Gradonačelnikov kolegij je odlučio: Zbigecat će Glavnu i Školsku ulicu u Peklenici

Stručni kolegij gradonačelnika Murskog Središća donio je slijedeće zaključke koje donosimo u nastavku:

1. Prihvaća se ponuda tvrtke Nord-ing d.o.o. za izradu projekta za pješačko biciklističku stazu uz cestu ŽC 2003 u Glavnoj ulici u Peklenici, dužine cca 400 m s oborinskom odvodnjom u iznosu od 33.2500 kuna.

2. Prihvaća se ponuda tvrtke Nord-ing d.o.o. za izradu glavnog projekta uređenja Školske ulice u Peklenici u dužini cca 410m u iznosu od 18.750 kuna.

3. Grad Mursko Središće sufinancirat će preostali iznos u vrijednosti do 5.000 kuna za tisak knjige Vladimira Sovara i njegovih memoarskih zapisa o životu u Peklenici sredinom prošlog stoljeća. Knjigu će urediti akademik Dragutin Feletar uz uvodnu studiju povjesničara Zorana Turka.

4.Teniski klub Mursko Središće – temeljem Ugovora u financiranju projekata i programa 2022. odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 20.000 kuna za kupnju klupa za tenis teren, premještanje dijela ograde, promjenu dotrajale žice i pripremu terena za buduće tribine.

5.Prihvaća se ponuda tvrtke Gradnja Žganec d.o.o. za izradu šljunčanog puta u naselju Križovec u dužini od 70 metara u iznosu od 13.125 kuna s uključenim PDV-om.

6.Grad Mursko Središće financirati će troškove autobusnog prijevoza te se prihvaća ponuda Autobusnog prijevoznika Zoki tours u iznosu od 3.000 kuna za prijevoz na planinarsko-edukativni izlet djece Udruge udomitelja djece Međimurja u Ravnu Goru u organizaciji Planinarskog društva Bundek.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,698SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE