0.7 C
Čakovec
Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

Grad Prelog: Prijem za Dražena Novaka, novog predsjednika međimurskih obrtnika

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, priredio je u Upravi Grada Preloga prijem za novog predsjednika Obrtničke komore Međimurske županije Dražena Novaka, piše Grad Prelog. 

Izbori za tijela Obrtničke komore Međimurske županije za mandatno razdoblje 2022.-2026. održani su u skladu s Odlukom Hrvatske obrtničke komore o raspisivanju i provođenju izbora za tijela jedinstvenog komorskog sustava HOK-a i Odlukom o kriterijima za provođenje izbora za tijela Obrtničke komore Međimurske županije za mandatno razdoblje 2022.-2026. godine, te zaključeni održavanjem Konstituirajuće sjednice Skupštine 7. listopada. Tako je Dražen Novak, na mjestu predsjednika zamijenio Borisa Lukovnjaka.

Uz vođenje dugogodišnjeg obrta, Dražen Novak aktivan je niz godina u društvenom i političkom životu Grada Preloga, bio je član Gradskog vijeća u nekoliko mandata, a izuzetno je angažiran i u radu jedne od najbrojnijih i najaktivnijih društava iz Preloga, Nautičkog kluba Labud.

Gradonačelnik Kolarek zaželio mu je puno uspjeha u radu te nadu u još bolju suradnju Grada Preloga i Obrtničke komore Međimurske županije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,698SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE