9 C
Čakovec
Subota, 1 travnja, 2023

Gornji Hrašćan: Nogometašima NK Pobjede nove svlačionice i kupaonica

S pripremama za proljetni dio nogometne sezone dovršavaju se i radovi na sportskim objektima na području Općine Nedelišće.

Nakon niza godina ne ulaganja u infrastrukturu, posljednje je dvije godine došlo do pomaka u sportskom domu NK Pobjeda Gornji Hrašćan. U 2022. godini postavljeni su reflektori na igralištu te je nabavljena nova kosilica, za što je ukupno uloženo 35.000 eura, dok je isti iznos osiguran i za ovu godinu. Svlačionice u klubu su bile oronnule, zapuštene i nesigurne za korištenje. A ne koriste ih samo nogometaši NK Pobjede, već bi ih trebali koristiti i mladi nogometaši iz Škole nogometa Petica.

Zato je načelnik Općine Nikola Novak u dogovoru s upravom Kluba dogovorio sanaciju svlačionica i kupaonica, koje će veliki i mali igrači moći koristiti već od ovog mjeseca, dok bi konačno rješenje bila izgradnja novog sportskog doma uz financiranje iz EU fondova. Radovi koji su izvršeni obuhvaćaju skidanje starih pločica i vađenje glazura, postavljanje gips-kartonskih obloga zidova s toplinskom izolacijom,kao i toplinsku izolaciju tavana.

Zatim je izvršena hidroizolacija sanitarija, postavljena nova keramika i sanitarne armature, kompletno su obnovljene elektroinstalacije, postavljena je nova LED rasvjeta, ugrađene nove grijalice i nabavljen novi namještaj.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,087FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE