Današnja događanja: Čeka nas red sporta, druženja i zabave na razne načine

Pred nama je još jedna subota koja obiluje događajima, a čeka nas pravi ”čušpajz” svega. Zato, najbolje da samo provjerite što se sve danas nudi.

U 9 sati čeka nas Humanitarni teniski turnir Teniskog kluba Prelog ajedno s Rotary klubom Prelog. Za svakog sudionika kotizacija iznosi 20€, a za to ima osiguranu hranu i piće. Naravno pozvani su i oni koji ne igraju tenis da dođu pogledati pošto ćemo ponuditi mnoštvo dodatnog sadržaja poput tombole, šaha i turnira u Beli od 17h.

U isto vrijeme čeka nas i Lov na zlatnog smrčka, odnosno otvaranje natjecanja. Isto se održava na Mesapu, a čeka nas bogat i zanimljiv program.

Proljeće je već na debelo stiglo, zatoplilo je i bicikli su svugdje oko nas. Počinju i razne tradicionalne biciklijade, a nas nas čeka C2C biciklistička utrka na ranču Curek. Početak je u 10 sati, a bicikli će se voziti diljem Međimurja. Pozivamo sve vozače na oprez u prometu.

Moćni noćni letači prirodoslovna je radionica u Muzejsko-informativnom centar MI. Početak je u 10 sati i dobro došli su svi zaiteresirani. 

Danas je i na rasporedu Dan otvorenih vrata u jednoj od glavnih međimurskih atrakciji, Mlinu na Muri. Dođite i iskusite Jen den v življenju mlinara Franca Žalara! Uz mljevenje žita, lovljenja ribica i slušanja međimurskih popevki, možete se osvježiti pićem i istražiti gastronomsku ponudu Mlinarske kuće. Da bi ugođaj uz Muru bio potpun, možete se besplatno provozati skelom i razgledati jedini plovni mlin na ovom području od 10 do 16h sati, a osvježenje potražiti u bogatoj ponudi Mlinarske kuće svakim danom od 10 do 18h.

Danas je i Dan planete Zemlje, stoga nas diljem Međimurja čekaju i razne akcije vezane za čišćenje okoliša.

Od 14 sati u Domu kulture u Štrigovi čeka nas 3. Festival keramike. Posjetitelji također imaju priliku sami izdraditi svoje skulture u osjetiti i doživjeti svijet keramike.

Za kraj dana u 17 sati u Črečanu nas čeka Glazbena svečanost Josip Vrhovski.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE