9.5 C
Čakovec
Utorak, 28 ožujka, 2023

Darko Zver o uhićenju Stjepana Kovača: Bilo je jasno da se radi o političkom igrokazu

Predsjednik gradskog vijeća Grada Čakovca i kandidat za gradonačelnika na prošlim lokalnim izborima Darko Zver komentirao je cijeli slučaj uhićenja bivšeg gradonačelnika i saborskog zastupnika Stjepana Kovača vezanog uz lažirane SMS poruke kojima je primao prijetnje smrću. 

– Koristim ovu priliku obratiti se svim svojim prijateljima, podržavateljima i glasačima koje zanima moje mišljenje oko jučerašnjeg uhićenja bivšeg gradonačelnika Stjepana Kovača.

Iako je članovima moje obitelji i najbližim suradnicima bilo jasno da se radi o političkom igrokazu očajnika i da razina mojeg životnog i političkog djelovanje znatno nadilazi bilo kakav oblik nasilja ili prijetnji, iznimno mi je drago što su USKOK, DORH i policija razotkrili gnjusne radnje koje su za cilj imale diskreditaciju mojeg imena i političkog djelovanja.

Radi svojeg osobnog mentalnog zdravlja, ali i moralne higijene društva i političkog prostora, ne želim se više baviti propalim i kompromitiranim političarima niti želim trošiti svoje dragocjeno vrijeme na komentiranje istih.

Vijećnici Fokusa žele se baviti radom za opće dobro naših Čakovčanki i Čakovčana ča. Želimo isporučiti našim sugrađanima ono što smo obećali u kampanji.

I isporučit ćemo!

Registar svih troškova gradskog i pripadajućih proračuna objavit ćemo 30.9. ove godine. Objavom registra otvorit ćemo financijsko poslovanje Grada građanima i zavezati ruke korupciji, najgoroj rak-rani našeg društva.

Odlukom o početku izrade Urbanističkog plana uređenja II. etape Vojnih vrtova sjever, donesenoj na 2. sjednici Gradskog vijeća, pokrenuli smo pripremne radnje za projekt izgradnje 4. osnovne škole kojom ćemo osigurati jednosmjensku nastavu za većinu djece polaznika čakovečkih škola.

Ostajemo i dalje FOKUSirani na bitno, rekao je Zver.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,077FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE