Damir Toplek prodaje kutnu garnituru koja je doživjela ljubav, zagrljaje i emitiranje u Ljubavi na selu

Damir Toplek tražio je srodnu dušu u 14. sezoni ‘Ljubav je na selu’, a umjesto toga pronašao je dobru prijateljicu Samantu. Farmer je sada otkrio za RTL.hr prodaje komad namještaja iz svoje kuće koji je bio dio snimanja najdugovječnijeg reality showa u Hrvata, piše RTL.HR.

-Došlo je vrijeme da dvije godine nakon snimanja mnogima omiljene emisije kod mene na farmi u Međimurju, stavim na aukciju svoju čuvenu dnevno-noćnu L garnituru, dimenzije 2800x1900x700 mm, tamno sivo-crne boje, materijala kombinacije štofa i umjetne kože, koja je za vrijeme samog showa prošla brda i doline, kao i svakakve bedastoće i ludorije, no naravno i one lijepe stvari, sasvim prirodne, a to su ljubav, emocije i naravno topli zagrljaji. Što drugo reći, nego Televisa Presenta na najjače, ispričao je Damir za RTL.

Ako ste zainteresirani za kupnju ove garniture javite se najpoznatijem međimurskom farmeru! Također, na ovom je kauču spavala i poznata pjevačica Nikita.

Kaže da je za vrijeme ‘Ljubav je na selu’ na kauču bilo puno noćnih razgovora, tračeva, razotkrivanja istina, svađa, gatanja sudbina svima, ispijanje kavica, posjeta njegovih prijatelja i prijateljica, a sve je to zaokruženo s puno smijeha i dobre vibre. -Nikad neću zaboraviti kada smo snimali holivudsku scenu vezivanja kravata upravo na ovoj legendarnoj garnituri, istaknuo je farmer, a javlja RTL.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE