Zsa Zsa iz Pušćina pokazala lice bez šminke: Godinama se bori s aknama

Zsa Zsa je na svom profilu na Instagramu progovorila o ozbiljnom problemu s kožom lica i aknama, sve s namjerom kako bi pokazala pravo ja i pomogla svima kojima može.

I dok se većina mladih djevojaka i žena danas na društvenim mrežama trudi objaviti svoje savršene fotografije, bez ijedne mane, koristeći se pritom različitim trikovima i aplikacijama, uspješna pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa odlučila se baš na ono suprotno.

26-godišnja Zsa Zsa na svojim je društvenim mrežama odlučila pokazati svoje lice bez šminke i otkriti problem s kojim se već neko vrijeme bori, a to je problem s kožom lica i aknama. O tome je prvi put nedavno progovorila i iznenadila mnoge. Pjevačica je objavila poduži status i hrabro progovorila o svom slučaju, s kojim se, vjerujemo, mogu poistovjetiti mnoge od nas.

– Sve znate. Sve sam vam već rekla još prije mjesec i pol na storijima. Nije novost da imam problem s kožom lica. Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, kao što sam obećala još onda! U međuvremenu su se javili još neki pokreti vezani za razbijanje ove fejk Instagram slike i prihvaćanja samog sebe. I neeeeizmjerno mi je drago ako sam motivirala neke od njih na taj iskorak! Upravo zato važno je govoriti o tome! Ja se nikad nisam skrivala tu pred vama ni fejkala. I iako mi je sada teško, neću ni sad! Osjećam da svoj glas moram usmjeriti u tom smjeru jer nisam tu da šutim i lažem svima vama, a i sebi, nego da govorimo o nečemu što je normalno, ljudski! Da pomognemo kome možemo, bar malo. I da se svi osjećamo ugodnije na ovom mjestu zvanom Instagram. Ovo je tek početak. Pričat ću vam detaljnije o svemu u sljedećem videu. A sad, evo ovaj, za mene NOVI POČETAK! Neću čekati da 2020. prođe, napisala je Zsa Zsa u objavi na profilu na Instagramu, piše dnevnik.hr.

Ostavi komentar