ŽRK Zrinski: Nakon ostavke Belka klub ponovo vodi Darinka Pavleković

pavlekovic
Darinka Pavleković

Sedmi uzastopni poraz Zrinskica kumovao je ostavci trenera Alana Belka, a iz kluba je došlo priopćenje sportske direktorice Ljubice Vrbančić.

– Nakon vrlo blijede igre i neugodnog poraza došlo je do ostavke trenera Alana Belka. Odmah nakon utakmice sastao se Upravni odbor kluba, te su održani sastanci s trenerom i svim igračicama. Uprava kluba odlučila je povjerenje dati vojnikinji kluba Darinki Pavleković – Črni koja najbolje poznaje stanje unutar kluba, ali i cijelu situaciji u samoj ligi. Njoj će i dalje pomagati kondicijski trener Miljenko Vidović, a uskakati će joj i Radovan Petek, koji trenutno obnaša dužnost trenera mlađih kategorija. Zaključujemo da još uvijek nije kasno za izboriti ostanak u ligi, te želim da zajednički snagama uprave, igračica i navijača osiguramo prvoligaški status. Oko kluba želimo stvoriti pozitivnu atmosferu jer samo s takvim načinom možemo ostvariti svoje ciljeve, piše na kraju klupskog priopćenja.

Do promjena je došlo i u igračkom kadru. Nakon tri godine klub je napustila Ana-Marija Gavrić koja je otišla u zagrebačku Lokomotivu. U klubu nisu mirovali pa su uz vratarku Melitu Jug koja je došla iz Pitomače, iz Samobora doveli povratnicu u klub Hanu Laptoš, dok je iz osječke Olimpije došla Ivana Zirn.

Ove srijede od 18 sati Zrinski igra u Koprivnici kod Podravke u sklopu 18. kola Prve lige za žene.

Ostavi komentar