Ženska ekipa čakovečkog Alzasa brončana u pištolju na državnom prvenstvu

Brončana ekipa čakovečkog Alzasa na državnom prvenstvu 2020. u VK pištolju (sasvim desno na slici): Natalija Kikelj Vugrinec, Ana Marija Horvat i Maja Krčelić

Ženska ekipa čakovečkog Alzasa u gađanju VK pištoljem u sastavu: Natalija Kikelj Vugrinec (122), Ana Marija Horvat (102) i Maja Krčelić (93) osvojila je ekipnu brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske koje je održano u organizaciji Hrvatskog streljačkog saveza i Zagrebačkog streljačkog saveza na streljani Vrapčanski Potok. PH održano je u gađanju serijskim VK pištoljem i revolverom.

Veliki uspjeh za naše streljaštvo je osvajanje ove brončane medalje Alzasa i dokaz da marljivo treniranje i mirna ruka donose odlične rezultate. Na postolju uz njih (ženska ekipa Alzasa na trećem mjestu postolja desno na slici) na 1. mjestu bila je ekipa Osijek 1784 sa 474 kruga, te na drugom Centar Split sa 473 kruga.

Nastupile su i muške ekipe u VK pištolj 10+10 hitaca na 25 m, ali naši predstavnici nisu bili tako uspješni. Najbolja je bila policijska ekipa Mihovila na 12. mjestu, Alzas je bio 14., a Sloboda Mihovljan zauzela je 15. mjesto.

 

Ostavi komentar