Završio 4. Polumaraton Zrinskih: Evo tko su bili najbrži

Hrvatska olimpijka Matea Parlov Koštro i Ivan Dračar pobjednici su čakovečkog Polumaratona Zrinskih na kojem je nastupilo oko 450 sudionika.

Hrvatska olimpijka Parlov Koštro koja je iskoristila rijetku priliku za nastup bila je zadovoljna što je uopće mogla nastupiti na nekom uličnom natjecanju kojih nažalost nema previše na vidiku.

Na 5 kilometara trčala se utrka građana u kojoj su u ženskoj kategoriji najbolje bile Simona Jambrošić, na drugom mjestu naša atletičarka Ana Dobša i treća Sara Špiranec. Najbrži u muškoj kategoriji bio je Josip Oulovsky, za njim Marian Bakšić, te treći naš Mladen Ignac.
Zvijezda utrke i glavna gošća bila je olimpijka Matea Parlov Koštro, koja je sudjelovala u utrci polumaratona na 21 km. Ove godine Matea nastupit na Olimpijadi u Tokyu u maratonskoj utrci.
Nagrade su se osvajale u kategorijama s razmakom od po 5 godina na 21 km te po 10 godina 5 km. Utrka građana na 5 km boduje se i za VATROGASNU TRKAČKU LIGU za pripadnike vatrogasnih postrojbi širom Hrvatske.
Najuspješniji u ukupnom poretku utrke na 21 km osim pehara dobili su i novčane nagrade, a prvih šestero natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji dobili su poseban poklon – vikend za dvije osobe, glavnog sponzora utrke Termi Sveti Martin.
Fotografije s utrke možete pogledati u fotogaleriji Zlatka Vrzana.

Ostavi komentar