Završen Festival slobode 2.0 Zagrebu

Jurica Galoic/PIXSELL

Festival slobode 2.0 u organizaciji Inicijative Prava i slobode održan je u subotu na Trgu bana Jelačića gdje je više stotina okupljenih po drugi put u mjesec dana izrazilo svoje nezadovoljstvo epidemiološkim mjerama Stožera protiv širenja zaraze koronavirusom.

Ivan Lovrinović, čelnik stranke Promijenimo Hrvatsku, danas je došao dati potporu prosvjednicima na glavnom zagrebačkom trgu, a za Dnevnik N1 rekao je što misli o situaciji s koronavirusom i objasnio ciljeve skupa.

“Ovo nije skup stranke ni jednoumlja. Ovo je Festival slobode, veliki prosvjed protiv jednoumlja jer dosad nismo imali priliku u medijima gledati i čuti drugo mišljenje. Zato su Stožer i Vlada isprovocirali javnost i zato se danas mogao čuti široki spektar mišljenja, bilo je i radikalih izjava, ali to svaki dan čujemo, to je naše društvo, to je Hrvatska”, rekao je.

Festival slobode 2.0, u organizaciji Inicijative Prava i slobode, u subotu poslijepodne na Trgu bana Jelačića protječe većinom mirno, a policija je do sada imala dva postupanja prema sudionicima skupa, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Tijek festivala iz sata u sat možete pročitati OVDJE

Ostavi komentar