Nagradna igra za zaljubljene: Slikajte se u Čakovcu na ”Vratima ljubavi ”i osvojite vrijedne nagrade

U ime ljubavi i Valentinova, Turistička zajednica grada Čakovca, GP Ekom i Mamas&Tapas otvaraju vrata ljubavi i nagrađuju naše drage zaljubljene, javlja Turistička zajednica grada Čakovca priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

– Sve što trebate je, poslati nam fotografiju vas i vaše ljubavi, snimljenu u centru Čakovca na “Vratima ljubavi”. Tri fotke s najvećim brojem “lajkova” osvojit će vrijedne nagrade. Fotografiju pošaljite je na mail [email protected], a potrudite se da bude što posebnija. Uz fotografiju pošaljite i broj svojeg mobitela, kako bi vas mogli kontaktirati – poručuju.

Par čija fotografija osvoji najviše lajkova osvaja večeru u restoranu “Mamas&Tapas” u centru Čakovca. Uz ukusne delicije uživat ćete i u vrhunskom izboru pića.

Drugoplasirani par opustit će se u bazenu na gradskim bazenima”Marija Ružić”, dok će trećeplasirani par osvojiti paket Turističke zajednice grada Čakovca.

Fotografije šaljite do ponedjeljka 14. veljače do 13.00 sati, kada ćemo ih objaviti na našoj Facebook stranici, a pobjednike ćemo proglasiti u srijedu 16. veljače u 13.00 sati.”

Ostavi komentar