Vincetić: Vjerujem u današnju pobjedu protiv Poleta, a protiv Nedelišća smo favoriti

Uoči posljednjeg prvenstvenog kola na konferenciji za tisak trener i sportski direktor Međimurja Goran Vincetić osvrnuo se na prošlu utakmicu s Radnikom, posljednju prvenstvenu s Poletom i najavio finale Kupa s Nedelišćem.

Poraz u Križevcima

– Iako smo izgubili u Križevcima zadovoljan sam igrom do prvog gola, kada smo bili puno bolji protivnik, ali naša ekipa koja je s prosjekom od 20 godina najmlađa u ligi nije bila efikasna.

Protiv Poleta želim pobjedu, a njima naslov

– Protiv Poleta igrati ćemo u još mlađem sastavu nego protiv Radnika, izostati će samo ozlijeđeni Petrenko. Gosti su favorit, najsretniji bi bio da mi pobijedimo, Mladost (Ž) izgubi te da Polet osvojio naslov prvaka.

U finalu Kupa s Nedelišćem mi smo favoriti

– Moje viđenje je da smo mi rang više od Nedelišća, ali to moramo prikazati na terenu. U susret ulazimo maksimalno motivirano kako bi pitanje pobjednika riješili već u prvom susretu. Nedelišće ima moć, kvalitetu, ali vjerujem da smo puno bolji od njih, međutim to treba prikazati na terenu.

Današnja utakmica posljednjeg kola 3. HNL Sjever s Poletom igra se u 17.30 sati u Čakovcu, a za gostujuće navijače otvorena je istočna tribina.

Ostavi komentar