Vincetić: U Kupu protiv Poleta sve ispod tri gola razlike za nas, za mene je neuspjeh

U NK Međimurje sazvana je tiskovna konferencija uoči utakmica s Bjelovarom i Kup susreta s Poletom, a novinarima se obratio trener i sportski direktor Goran Vincetić.

Osim toga prva  teme konferencije bila je škola nogometa, te gostovanje u Rijeci.

– Koristit ćemo što više igrača koje škola nogometa proizvede, jer s njima imamo velike planove. U budućnosti želimo da mladi i dalje igraju 1. HNL, a želja nam je da i juniori izbore prvoligaški rang kako djeca koja su rođena u Međimurju ne moraju seliti iz svog kraja. Ponudili smo 15 stipendijskih ugovora najtalentiranijim članovima nogometne škole,a od njih se posebno ističu Niko Farkaš, Sven Lesjak i Sven Montan0 Perc koji već sada imaju dobre ponude drugih klubova, ali vjerujem kako smo mi blizu dogovora sa njima. Samo tako se možemo  zaštititi od klubova koji žele našu djecu. Dobro smo se prezentirali protiv Rijeke koja je imala osam prvotimaca. Jako dobro smo izgledali i to me jako veseli, kazao je u uvodu Vincetić.

– Protiv Bjelovara očekujem tešku utakmicu jer oni uz Ždralove imaju proračun koji je tri puta veći od našeg, a nama nedostaju stožerni igrači Hranilović, Hlišć, Glavina i Ratajec. No ja sam uvjeren da i bez njih možemo doći do rezultata koji nas još ostavlja u borbi za treće mjesto, rekao je trener Međimurja uoči utakmica s Bjelovarom.

Na kraju se osvrnuo i na uzvratni susret polufinala Kupa protiv Poleta u srijedu 4. svibnja koji se igra u noćnom terminu u 20 sati.

– Način igre kako ja želim da moje ekipe igraju je napadački,rizičan, ali i atraktivan. Moja filozofija je da se nogomet igra radi gledatelja, a ne da im bude dosadno. Naš protivnik je kvalitetan , a u kadru ima oko 90% igrača koji su prešli našu školu nogometa. Oni su tamo da čim manje rade i puno zarade. kod nas dok, dok sam ja tu, glavna misao je rad, rad i samo rad. Klubovi poput Međimurja žive od prodaje igrača i samo nas rad može dovesti do toga. Vjerujem da smo bolji i spremniji od Poleta i da ćemo to prezentirati. Sve osim pobjede od tri razlike za nas, mene će razočarati. Cijena za VIP ložu bit će 100 kuna, za zapadnu tribinu 50 kuna, a za istočnu 30 kuna. Nakon dugo vremena, bit će otvorena istočna tribina na kojoj će biti gostujući navijači za koje se nadam da će doći u velikom broju. Ulaznice idu u prodaju u utorak., najavio je KUP utakmicu trener i sportski direktor Goran Vincetić.

Ostavi komentar