Vatrogasci JVP Čakovec u Međimurje stigli okrunjeni olimpijskim zlatom

Vatrogasci JVP Čakovec jučer su na CTIF-u u Celju postali olimpijski prvaci, a danas u 14 sati u Čakovcu je za njih i ostale vatrogasne ekipe iz Međimurja organiziran svečani doček.

Sve vatrogasne ekipe Međimurja dočekane su uz pljesak navijača, vatrogasne sirene, Zrinsku gardu Čakovec i baklje na ulasku u dvorište Javne vatrogasne postrojbe.

Vršitelj dužnosti zapovjednika Međimurske županije, Robert Meglić, gradonačelnica Grada Čakovca, Ljerka Cividini i župan Međimurske županije, Matija Posavec svim vatrogascima čestitali su na rezultatima, te im zaželjeli puno uspjeha dalje.

U konkurenciji profesionalnih vatrogasnih postrojbi muških A ekipa vatrogasci JVP Čakovec na čelu s mentorom Renatom Novakom pokazali su najveću spretnost i brzinu, te se tako našli na tronu okrunjeni zlatom.

Olimpijski prvaci su Matej Obadić, Dario Mesarić, Miljenko Palnec, Marcel Dvorščak, Bojan Vugrinčić, Andrej Kovačić, Zdravko Orehovec, Branimir Grabar i Renato Matoša.

Na CTIF-u su sudjelovali i naši vatrogasni suci Zlatko Orsag kao sudac vatrogasne mladeži, Damir Novak, sudac na štafeti za odrasle, te Mladen Kanižaj, sudac za odrasle vatrogasne ekipe. Hrvoje Novaković bio je trener reprezentacije za vatrogasnu mladež.

Fotografije dočeka pogledajte u fotogaleriji Zlatka Vrzana OVDJE.

 

Ostavi komentar