UŽASNA SMRT: Preminula Violeta Oršuš iz Piškorovca bila je ubodena i premlaćena!?

Kuća u Piškorovcu gdje je teške ozljede od kojih je kasnije preminula zaradila 37-godišnjakinja Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

37-godišnja Violeta Oršuš iz romskog naselja Piškorovec u Općini Mala Subotica, majka devetoro djece nakon što je ostavljena u vrlo teškom stanju pred ulazom u čakovečku bolnicu, kako smo u ponedjeljak prijepodne prvi objavili preminula je rano ujutro uslijed težina ozljeda.

Obdukcijom će se utvrditi koje su ozljede bile fatalne za njezinu smrt, ali kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskih istrazi, najmanje je jednom ubodena oštrim predmetom, dok je zadobila i niz ozljeda unutrašnjih organa koje su vjerojatno rezultat premlaćivanja, odnosno nekih drugih udaraca u tijelo.

Policija je kao osumnjičenog za ubojstvo uhitila 35-godišnjaka B. B. također iz Piškorovca. Njega se sumnjiči u počinjenje kaznenog djela ubojstva nevjenčane supruge (37).

Kako doznajemo od mještana Piškorovca, ozlijeđenu majku devetero djece jedan je mještanin odvezao u bolnicu u Čakovcu, ali ozljede su bile preteške i usprkos naporima liječnika čakovečke bolnice nisu je uspjeli spasiti.

Inače, uhićeni muškarac (35) poznat policiji i zaradio je niz prijava od strane policije kao što su sudjelovanje u masovnim tučnjava, nasilje prema bratu i jednoj kćeri, krađe, ali i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi.

U Piškorovcu kažu kako prenose neki mediji da ga je nevjenčana supruga nedavno optužila da spolno iskorištava jednu od kćer (14-godišnjakinju), zbog čega je navodno u tom mjestu održan i “ciganski sud” koji je interno trebao razriješiti tešku optužbu.

Mještani kažu da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i tijekom nedjelje su navodno popili i imali žestoku svađu.

 

Ostavi komentar