Uhićen 29-godišnjak koji je ukrao opremu tvrtke u centru Čakovca

policija
Ilustracija

Tijekom noći s 10. na 11. listopada (sa srijede na četvrtak) u Čakovcu, na Trgu Republike u samom centru grada, nepoznati počinitelj provalio je u šator te ukrao printer, skener, čitač za bar kodove i punjač za laptop vlasništvo privatne tvrtke. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policija javlja da je brzopotezno uhitila kradljivca.

Istog dana u popodnevnim satima, brzim djelovanjem policije, uhićen je 29-godišnjak s područja općine Nedelišće te se dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je počinio Tešku krađu. Oduzet je dio ukradenih predmeta i vraćen oštećenoj tvrtki.
Protiv 29-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Također se sumnja da je isti 29-godišnjak u Ulici Vladimira Nazora u Čakovcu, neovlašteno posjedovao (bez liječničke dokumentacije) nekoliko lijekova sa sastojcima koji se nalaze na popisu droga.
Navedeni lijekovi su od oduzeti te se protiv 29-godišnjaka podnosi i optužni prijedlog iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga nadležnom prekršajnom sudu.

 

Ostavi komentar