Ubojica iz Piškorovca završio iza rešetaka: U vrijeme zločina u krvi imao 1,2 promila, preminula Violeta 1,7

Kuća u Piškorovcu gdje je teške ozljede od kojih je kasnije preminula zaradila 37-godišnjakinja Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Kuća u Piškorovcu gdje je teške ozljede od kojih je kasnije preminula zaradila 37-godišnjakinja Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni za kazneno djelo teškog ubojstvo i kaznenih djela povrede djetetovih prava uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Nakon provedenog ispitivanja, a na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika, sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu osumnjičeniku je rješenjem odredila istražni zatvor, a potom je predan u Zatvor u Varaždinu, izvijestila je međimurska policija. 

Podsjetimo, 37-godišnja Violeta Oršuš iz romskog naselja Piškorovec u Općini Mala Subotica, majka devetoro djece nakon što je ostavljena u vrlo teškom stanju pred ulazom u čakovečku bolnicu, kako smo u ponedjeljak prijepodne prvi objavili preminula je uslijed težina ozljeda. Policija je kao osumnjičenog za ubojstvo uhitila 35-godišnjaka B. B. također iz Piškorovca. Njega se sumnjiči u počinjenje kaznenog djela ubojstva nevjenčane supruge (37).

Prijeti mu maksimalna zatvorska kazna od 40 godina, a prema policijskom izvješću “osumnjičeni je u nedjelju, 16. veljače 2020. godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu. Opisano kazneno djelo počinjeno je u prisutnosti njihove maloljetne djece, a osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku”.

Podsjetimo, u vrijeme krvavog zločina Bojan je imao 1,2 promila alkohola u krvi, a njegova bračna družica nešto više, točnije 1,7. promila. Svađa je, kako smo pisali, izbila nakon što su supružnici popili veću količinu konjaka da bi u jednom trenutku Violeta istrčala iz kuće van glasno vičući. No Bojan ju je nekako uspio nagovoriti da se vrati u kuću gdje je nakon opetovane kraće prepirke uzeo nož i ubo ju u nogu. Prema neslužbenim informacijama iz kruga bliskog obitelji, svađa među supružnicima počela je zbog sumnje da je Bojan B. seksualno zlostavljao jedno od njihove djece, piše jutarnji.hr.

Ostavi komentar