U tijeku su prijave za dobivanje studentske stipendije u Općini Belica

Na službenim stranicama Općine Belica objavljen je Javni poziv za stipendiranje studenata u akademskoj godini 2021./2022.

Svi studenti koji pohađaju redovni studij, imaju prebivalište ili boravište na području Općine Belica i ne primaju drugu stipendiju imaju se pravo prijaviti za dobivanje stipendije.

Studenti koji studiraju na udaljenosti do 20 kilometara primat će stipendiju od 400 kuna mjesečno. Oni koji studiraju na udaljenosti od 21 do 100 kilometara primat će stipendiju 500 kuna mjesečno, dok će studenti koji studiraju na udaljenosti od 101 kilometar ili više primati stipendiju od 600 kuna mjesečno.

Kako bi imali pravo dobiti stipendiju studenti moraju dostaviti Zamolbu za dodjelu stipendije, potvrdu o redovnom upisu na fakultet, potvrdu o prebivalištu, izjavu da ne primaju drugu stipendiju i domovnicu.

Zamolbu te ostalu dokumentaciju potrebno je dostaviti osobno ili putem pošte u zatvorenoj omotnici na adresu Općine. Molbe se podnose do 11. siječnja 2022. godine.

Studenti će biti obaviješteni o dodjeli stipendija najkasnije u roku od 10 dana od dana donošenja Odluke o dodjeli stipendija.

Ostavi komentar