U Slakovcu održan teniski turnir za sve polaznike škole tenisa

Teniski klub C LAB iz Slakovca za sve je polaznike škole tenisa održao teniski turnir. 

Sunčana nedjelja u listopadu na teniskom terenu bila je prepuna dječjih osmijeha, nestašnosti, ali i pravih, sjajnih, teniskih poteza. Na turniru su sudjelovala sva djeca koja polaze školu tenisa u Slakovcu. Natjecanje je održano u tri kategorije, a evo i rezultata:

Prvo mjesto u najmlađoj kategoriji osvojila je Asja Mikulan. Druga je bila Nea Fundak, a treća Lena Fodor. U srednjoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Eva Korunić, iza nje je bila Gabrijela Stubičan, dok je treća bila Lena Horvat. U najstarijoj kategoriji prvi je bio Leon Novak, drugi Dorian Goricaj i treći Sebastian Van.

Čestitamo najboljima, ali i svima koji su sudjelovali i borili se do zadnjeg poena. Hvala roditeljima na trudu i podršci tokom cijele sezone. Veliko hvala svima koji su došli i bodrili mlade teniske nade.  Barem na trenutak, na čistom zraku zaboravili smo na pandemiju. Opet nam je postalo jasno da djeca svojim osmijehom i žarom borbe za pobjedu mogu odagnati sve probleme.  Hvala i našim trenerima Patriku Lebaru i Danijelu Žbulju na profesionalno odrađenoj sezoni 2021. Do ponovnog druženja na teniskom terenu u Slakovcu, pozdrav cijeloj ekipi, poručuju iz kluba.


Ostavi komentar