U prometnoj nesreći kod Svetog Križa sudjelovala tri automobila

policajac-policija (1)

28. prosinca 2020. godine oko 15 sati i 40 minuta na državnoj cesti broj 20, nedaleko Svetog Križa, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila.

Na prvom kilometru druge dionice spomenute državne ceste, 63-godišnji vozač Peugeot Riftera, čakovečkih registarskih oznaka, u desnom zavoju djelomično je automobilom prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, gdje se sudario s Range Roverom, austrijskih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnji vozač. U nastavku kretanja došlo je i do sudara Peugeota te Hyundaia i30, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći, na sreću nitko od sudionika nije ozlijeđen, dok je na vozilima nastala značajnija materijalna šteta. U vremenu od 16 sati i 15 minuta do 17 sati i 20 minuta zbog obavljanja očevida opisane prometne nesreće, dionica državne ceste broj 20, kod nadvožnjaka preko auto ceste A4, bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima. 

Vozač Peugeota prekršajno će se sankcionirati, izvijestila je međimurska policija. 

 

Ostavi komentar