U ovotjednoj emisiji Večera za 5 na selu gledamo Mariju Gračić i Gordanu Lach

Screenshot RTL
Screenshot RTL

U novom tjednu ‘Večere za 5 na selu’ večerat ćemo i družiti se s kandidatima na sjeveru Hrvatske, koji će pripremati međimurske i zagorske delicije, piše rtl.hr.

Na početku tjedna kuhala je Marija Gračić po zanimanju špeditersko-agencijska tehničarka, no trenutno ne radi u struci. Ta domaćica ima 30 godina, živi u mjestu Totovec u sastavu grada Čakovca, a na prvome mjestu joj je obitelj koja joj je najveća podrška u svemu. Za sebe kaže da je veliki optimist, voli putovanja, dobru zabavu, izazove i isprobavati nove stvari pa se zbog toga i prijavila u kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’.

Marija Gračić
Marija Gračić

U srijedu je na redu za kuhanje svestrana Gordana Lach je glazbenica koja dolazi iz Varaždina i ima 58 godina. Osim pjevanjem i pisanjem stihova, bavi se folklorom, aranžiranjem cvijeća, crtanjem po staklu, bojenjem stolarije, dekoriranjem i pravljenjem raznih kolača i torti. U Međimurju Gordanu znamo iz glazbenih voda. Sudjelovala je na MEF-u 2019. godine sa svojim glazbenim suradnikom Željkom s kojim ima duo naziva Etno duo Goga i Željko.

Etno duo Goga i Željko
Etno duo Goga i Željko

Ostavi komentar