Turnir za zlatnu strijelu Preloga, 26, po redu, koja se osvaja u finalnom raspucavanju na jaje nosi ime Draša Mihinjača koji nas je puno prerano iznenada napustio prošle godine, ali njemu u čast ovaj turnir organizirati će se tradicionalno i dalje.

Na turniru je nastupilo 60 streličara iz 17 klubova čitave Hrvatske. Otpucano je i nekoliko državnih rekorda a najbolji su se na kraju borili za zlatne strelice.

Iz streličarskog kluba Prelog u stilu složeni luk veterani nastupio je Ivan Horvat i osvojio zlatnu medalju.

Iz streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 9 natjecatelja i osvojili su šest medalja.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 14 godina Teo Štrukelj osvojio je brončanu medalju, dok je Vid Muškinja zauzeo četvrto mjesto. U juniorskoj kategoriji Ian Paska osvojio je zlatnu medalju. U seniorskoj kategoriji Karlo Cilar zauzeo je peto mjesto dok je među seniorkama Mija Mance osvojila srebrnu medalju. U veteranskoj kategoriji Krešimir Štrukelj osvojio je zlatnu medalju a na 40m je uspio postaviti novi državni rekord, Mihael Štebih zauzeo je četvrto mjesto. U stilu instiktivni luk među kadetima Jakov Biškup u velikoj borbi na kraju osvojio je srebrnu medalju. U stilu složenog luka među kadetima Štefan Granatir osvojio je srebrnu medalju.

U finalnim borbama raspucavanja na jaje najbolji su bili :

U stilu složenog luka zlatnu strijelu osvaja Marko Juranić iz Zagreba.

U stilu olimpijskog luka zlatnu strijelu osvaja Maks Režek iz Sesveta

U Stilu golog luka zlatnu strijelu osvaja Robert Potrkač iz Gline.

Ostavi komentar