U NOVOM SPOTU Zsa Zsa Jelene Žnidarić pleše mlada i perspektivna plesačica Klara Tot iz Čakovca!

Zsa Zsa Jelena Žnidarić iz Pušćina objavila je novi singl Sve što hoću kojim ponovno podiže standarde glazbene produkcije u Hrvatskoj. Nakon hitova Sve u meni se budi, Kada budemo sami, Tragom tvojih tragova i Pruži mi ruku kojima je počela strelovit uspon na vrh glazbene scene, ova mlada i po mnogočemu posebna glazbenica, novim singlom najavljuje i skoro objavljivanje svog prvog albuma pod diskografskim okriljem Rubikon Sound Factorya koji svi ljubitelji njenog prepoznatljivog vokala jedva čekaju.

Da pobjednički tim ne treba mijenjati Zsa Zsa dobro zna pa je autorskom dvojcu Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli dala odriješene ruke da tekstom, melodijom i produkcijom uzdrmaju publiku željnu moderne urbane glazbe.

-Ova pjesma sjajno opisuje moje osjećaje u ovoj fazi života i ono što mi se trenutno događa. Ništa mi nije palo s neba, dugo i predano sam radila da bih sada napokon mogla reći da sam zadovoljna putem kojim idem i da sve sjeda na svoje mjesto. Okupila sam genijalnu ekipu s kojom se odlično slažem, snimamo kvalitetne pjesme, ne brzamo i rezultati se vide. Ponosna sam na svoj bend s kojim dijelim tu posebnu vibru koja je na koncertima skoro pa opipljiva. Osjećam da najbolje tek dolazi i veselim se svakom novom danu, kaže simpatična Zsa Zsa o novoj pjesmi za koju je snimljen i videospot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

Ova je godina za Zsa Zsu počela obećavajuće jer je njena pjesma „Pruži mi ruku“ ušla u finale nagrade publike Cesarica i osvojila nagradu za hit mjeseca lipnja 2018. godine. Nakon pobjede na Zagrebačkom festivalu, priznanja HDU-a za najemitiraniju pjesmu godine, nominacije za Porin i Cesaricu, jasno je da Zsa Zsu nagrade ne zaobilaze, a ta spoznaja čini ju sretnom i spremnom na postavljanje još većih zahtjeva prema samoj sebi jer ova djevojka odavno zna što hoće.

U spotu pleše Klara Tot iz Čakovca koja je sjajna mlada plesačica Studija Korak. Na svojem Facebook profilu o suradnji voditeljica PS Korak Virna Hošnjak napisala je:

-Često me pitaju koje su mi suradnje ostale u lijepom sjećanju i sa kime je ugodno raditi? Pa evo kada naletiš na nekog svjetski talentiranog i isto tako svjetski ugodnog, skromnog i normalnog poput ove mlade dame to je ta dobitna kombinacija. Ovo nije jednostavan ‘svijet’ ni jednostavan posao za hendlat i prava je rijetkost zbog okoline kojom si okružen ostati skroman. Hvala Jelena Znidaric na povjerenju. Želim ti svu sreću ovoga svijeta jer je zaista zaslužuješ, a mislim da jako dobro znaš da sve što hoćeš to i možeš! Neizmjerno sam ponosna na našu Klara Tot i njezin prvi ozbiljniji susret sa kamerom, te na ponašanje i odnos na setu. Opušteno, pozitivno, urbano!

Spot pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=JxhuDigvL2w

 

Ostavi komentar