U derbiju prvenstva Međimurec kod Bednje, čak tri međimurska derbija

15. kolo  u 4. NL Čakovec – Varaždin donosi tri ogleda međimurskih klubova, a svakako najzanimljiviji je derbi susret između prvoplasirane Bednje i drugoplasiranog Međimurca.
Iako je Bednja domaćin igračima Antuna Jukića, ne bi bilo iznenađenje da se Međimurec vrati s punim plijenom jer su već sada u dobroj formi, dok domaćin još nije na tragu jesenskih igara.
Neizvjesno će biti i u međusobnim susretima međimurskih klubova, a prvu pobjedu u proljetnom dijelu traže i Centrometal i Dinamo (P) koji se sastaju u Macincu.
Donjemeđimurski derbi se igra u Prelogu gdje domaćin dočekuje Mladost iz Svete Marije koja ima dobru ekipu i na krilima pobjede protiv Bednje traže nove bodove. Preložani nakon kiksa od Sloge trebaju pobjedu za priključak prema vrhu.
U Nedelišću se sastaju dva kluba koja su u tri kola nastavka osvojila po sedam bodova, a nešto iskusniji domaćin je favorit mladoj ekipi Omladinca.
Sloga nakon dobre igre u prošlom kolu odlazi na teško gostovanje u Ivanec, pa bi i bod bio velik.
Slično čeka i domašinečki Dinamo jer je Nedeljanec kod kuće neumoljiv domaćin.
15. kolo 16.30 sati:
subota: Nedelišće -Omladinac, Ivančica – Sloga, Centrometal – Dinamo (P), Dubravka/Zagorac – Jalžabet, Centrometal – Dinamo (P),
Mladost Komet – Mladost (SM)
nedjelja: Bednja – Međimurec, Nedeljanec – Dinamo (D). (d)

Ostavi komentar