U Čakovcu održan KUP VZG za pomladak

Na stadionu u Čakovcu, protekle subote  održan je Kup VZG Čakovca za pomladak te ekipe seniora s područja Međimurske županije.  Ukupno je nastupilo 34 natjecateljskih ekipa u seniorskim kategorijama, te kategorijama podmlatka.

Vrhunski pripremljen natjecateljski travnjak i nova atletska staza bio je samo dio prekrasnog ugođaja u Čakovcu, gdje su čakovečki vatrogasci ponovno održali svoje natjecanje, nakon prisilne dvogodišnje stanke od natjecateljskih aktivnosti zbog globalne pandemije korona virusom.

DVD Donji Mihaljevec besprijekoran kod podmlatka

U kategoriji podmlatka žene nastupile su tri ekipe, iznenađenja nije bilo te je tako na prvo mjesto zasluženo zasjela ekipa DVD-a Donji Mihaljevec, do njih DVD Krištanovec i DVD Strahoninec. U muškoj kategoriji već dugi niz godina ekipa DVD-a Donji Mihaljevec izvodi besprijekorne vježbe, te su i ovoga puta s vježbom od 13,03 sekundi zasjeli na vrh poretka, iza njih su se smjestile ekipe DVD-a Žiškovec , DVD-a Mihovljan. U toj kategoriji nastupilo je 6 ekipa.

Favoriti zasluženo pobijedili

Što se tiče seniorskih kategorija, u kategoriji žene A nastupilo je 6 natjecateljskih ekipa. U ovoj kategoriji iznenađenja nije bilo, prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Palinovec II, druge su bile natjecateljice DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane, dok je treće mjesto osvojila ekipa DVD-a Domašinec. U kategoriji žene B nastupile su 3 ekipe, te je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Mali Mihaljevec, drugo ekipa DVD-a Nedelišće, dok je treće njesto pripalo ekipi DVD-a Vučetinec.

U najjačoj i najbrojnijoj kategoriji od 10- ekipa koju su činile ekipe muški A uvijek je zanimljivo i napeto. Prvo mjesto u ovoj kategoriji osvojila je ekipa DVD-a Palinovec, drugo mjesto osvojila je ekipa JVP Čakovec, dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD-a Krištanovec.

U kategoriji muški B nastupilo je 7 ekipa, a poredak je bio sljedeći; prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Palinovec, drugo mjesto osvojila je ekipa IDVD Čateks, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz DVD-a Mali Mihaljevec.

Na samom proglašenju vatrogasce su pozdravili predsjednik VZG Čakovca Mario Medved, te zapovjednik VZMŽ Mladen Kanižaj, koji su u svojim govorima čestitali ekipama na postignutim rezultatima, te zaželjeli puno uspjeha natjecateljskim ekipama koje će nastupiti u nedjelju 26.09. na državnom natjecanju u Varaždinu. Rezultate natjecanja proglasio je zapovjednik VZG Čakovca Nikola Besedić. Natjecatelje je tijekom dana posjetila i  pozdravila  čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini.

 

 

Ostavi komentar