Tri zlatne medalje za streličare Katarine Zrinski na međunarodnom turniru u Lendavi

Streličarski klub Katarina Zrinski Lendava
Ekipa u Lendavi

Streličari Katerine Zrinski natjecali su se na dva turnira.

Lendava

U subotu, 3. studenog, je u Lendavi održan međunarodni streličarski turnir na kojem je nastupilo oko 140 streličara iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije.

Iz streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupila su trojca natjecatelja i ostvarili stopostotni učinak osvojivši tri zlatne medalje.

U stilu goli luk među kadetima Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, u stilu dugi luk također kadetske kategorije Matej Žerjav osvojio je zlatnu medalju. U stilu olimpijskog luka među seniorima Krešimir Štrukelj isto osvaja zlatnu medalju. Tako je naš trojac za ovaj turnir upotrijebio formulu – veni, vidi, vici što nebi bilo loše napraviti na još kojem turniru.

Sisak

U nedjelju, 4. studenog, je u Sisku organiziran turnir za ligu klubova i streličarski kup na kojem je nastupilo stotinjak streličara iz čitave Hrvatske.
Iz kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je sedmero natjecatelja koji su osvojili četiri medalje.

U stilu složeni luk među kadetima jako dobro pucao je Štefan Granatir i osvojio zlatnu medalju. U apsolutnom raspucavanju sa seniorima i juniorima Štefan je bio odliča šesti. U stilu dugi luk među kadetima Ian Paska opet osvaja zlatnu medalju. U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance ovojila je brončanu medalju. U stilu olimpijski luk među seniorkama jako dobro pucala je Sanela Kovačić i osvojila srebrnu medalju.

Među seniorima Karlo Cilar zauzeo je peto mjesto dok je u apsolutnom raspucavanju za kup Karlo zauzeo sedmo mjesto. Mladen Kodba zauzeo je 11. mjesto dok je Mihael Štebih zauzeo 14. mjesto.

U ekipnom dijelu je prva ekipa Katarina Zrinski zauzela četvrto mjesto, dok je druga ekipa Katarina Zrinski zauzela 11. mjesto.

Sisak

Ostavi komentar