Tri soprana: Koncert u Atriju starog grada ovog petka, 18. lipnja!

Tri soprana održat će svoj prvi veliki samostalni koncert pod vedrim Čakovečkim nebom 18. lipnja 2021. u 20 sati. Glazbeni sastav Tri soprana mlade su akademske sopranistice sa već zasebnim karijerama: Irma Dragičević, Tamara Korunek i Gabriela Hrženjak uz pratnju Marina Tomasovića na violini te Nikole Grabara na klaviru.

Nastali su za vrijeme epidemije pa nažalost osim medija nisu imali priliku predstaviti se publici uživo. Za vrijeme potresa snimili su pjesmu Hrabri ljudi sa glumcem Igorom Baksom posvećenu svim ljudima koji su stradali u potresu te svim dobrovoljcima koji su tamo pomagali.

Nakon svih medijskih predstavljanja kao što su Dobro jutro Hrvatska te emisija Klub 7 na Hrvatskoj Radio Televiziji napokon pod vedrim Čakovečkim nebom Tri soprana imaju svoj prvi veliki samostalni koncert u punu podršku nove gradonačelnice grada Čakovca Ljerke Cividini te župana Međimurske županije Matije Posavca. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan no radi ograničenog broja posjetitelja obavezno je podići kartu u Muzeju Međimurja Čakovec.

 

Ostavi komentar