Treće kolo lige “Rudar”: pobjednici glavne staze Saša Horvat i Martina Bezek

Jučer, 3. srpnja otrčano je treće kolo, odnosno polovica lige “Rudar”. Pobjedu na stazi od 3,1 km odnijeli su Aleksandar Novak i Iris Jambrešić, dok je na glavnoj stazi najbrži u muškoj kategoriji bio Saša Horvat, a u ženskoj Martina Bezek. 

Nastupilo 117 trkača

Održano je i treće kolo lige “Rudar” što znači da su trkači stigli do polovice kola. Prekrasno vrijeme koje je pratilo trkače odraz je i fascinantnih rezultata pojedinaca na stazi od 3,1 km i 8 km. Ukupno je nastupilo 117 trkača raspoređenih u dvije skupine. Radovi koji se odvijaju na jednom manjem dijelu staze nisu smetali Aleksandru Novaku da bude najbrži u konkurenciji na stazi od 3,1 km, dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Iris Jambrešić. Na glavnoj stazi od 8 km najbrži je bio Saša Horvat, dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Martina Bezek.

Iduće kolo najavljeno za rujan

Četvrto kolo najavljeno je za prvi vikend u rujnu što znači da trkači imaju pauzu do rujna. Organizator se maksimalno potrudio da doprinese zadovoljstvu trkača kojih je sve više. Valja spomenuti kako je Grad Mursko Središće donirao desetak putokaza za trku koji su postavljeni od strane djelatnika Murs Ekoma diljem staze.

Organizatori svima zahvaljuju na angažmanu oko utrke jer bez njih ne bi bilo moguće organizirati ovako kvalitetnu trkačku sezonu. Pozivaju da svi zajedno odmorimo kroz ljetne praznike negdje u hladovini i pripremimo se za jesen kada slijedi sama završnica lige. Također pozivaju da sve obavijesti, kao i rezultate i fotografije s utrka pratite na web stranici Trkačkog kluba Rudar ili na Facebook grupi TK Rudar.

Ostavi komentar