Tko će voditi Nedelišće: Mladi kandidati Matija Žugec i Nikola Novak ili Mladen Posavec?

Mladen Posavec, Nikola Novak, Matija Žugec
Mladen Posavec, Nikola Novak, Matija Žugec

Nedelišće jedna je od najvećih općina u Hrvatskoj, pa je ujedno i najvažnija općina za političku sliku i odnose u Međimurje. Zbog toga je prilično značajno što će dobiti novog kandidata za načelnika. Uz to Općina Nedelišće poznata je po unutarstranačkom prijeporu u SDP-u.

Aktualni načelnik Darko Dania koji je nedavno izašao iz SDP-a i postao nezavisni, odlučio je kako se više neće kandidati za načelnika Općine Nedelišće. 

Na predstojećim lokalnim izborima za općinu Nedelišće kandidirala su se dva mlada i ambiciozna kandidata, Nikola Novak ispred SDP-a i Matija Žugec ispred HDZ-a, kao i bivši, već iskusni načelnik Mladen Posavec koji je na Nezavisnoj listi Matije Posavca. 

Što se tiče planova za mandat, Novak ističe kako je u planu proširiti poduzetničku zonu Goričica sukladno potrebama i upitima zainteresiranih poduzetnika, a na Mesapu će se krenuti u realizaciju projekta za koji se već dugo zalaže – pokretanje poduzetničkog inkubatora. Više o kandidatu Nikoli Novaku saznajte OVDJE

Od planova koje planira u svojem mandatu, Žugec ističe kako je za početak u planu riješiti jedan od najvećih problema općine, prometna zagušenost. Više o kandidatu Matiji Žugecu saznajte OVDJE

Više o kandidatu Mladenu Posavcu saznajte OVDJE

 

Ostavi komentar