Tko će u Pribislavcu od petero kandidata naslijediti Višnju Ivačić

U Općini Pribislavec će se dogoditi politička smjena kandidata za načelnika.

Višnja Ivačić, aktualna načelnica, koja se prošle godine našla u velikoj milijunskoj aferi pronevjere općinskog novca, neće se više kandidirati za načelnicu. Tako su sad u utrci za mjesto načelnika Matija Ladić (Demokrati), Nenad Pintarić (SDP), Alen Pancer (Domovinski pokret), Dragutin Prprović (HSLS) i Elvis Horvat (Kandidat grupe birača). 

Matija Ladić, bivši je SDP-ovac kojeg poznamo kao burnog općinskog vijećnika u Pribislavcu. Kako je istaknuo u svojoj kandidaturi, Pribislavec je unatrag nekoliko godina postao općina slučaj, na to je u proteklom razdoblju upozoravao kao vijećnik, ali sad je vrijeme da sa svojim timom pokaže da se može drugačije i bolje. Matija Ladić inače je potpredsjednik stranke Demokrati. 

Alen Pancer, kandidat je za načelnika na listi Domovinskog pokreta, a javnost ga je upoznala 2019. godine kao jednog od organizatora prosvjeda u Čakovcu pod nazivom Želim normalan život.

Kandidat SDP-a u Pribislavcu je Nenad Pintarić, mladi općinski vijećnik koji je također bio proaktivan na sjednicama vijeća. Četvrti kandidat za načelnika je i Dragutin Prprović ispred HSLS-a, kao i Elvis Horvat kandidat grupe birača. Pribislavec u očima kandidata već duže vrijeme stagnira, a jedan od njih će dobiti priliku da ovoj općini da novi status u očima cijele Hrvatske, pogotovo nakon milijunske afere.

Više o kandidatu Elvisu Horvatu pročitajte OVDJE 

Više o kandidatu Matiji Ladiću pročitajte OVDJE 

Više o kandidatu Alenu Panceru pročitajte OVDJE 

Više o kandidatu Nenad Pintarić pročitajte OVDJE 

Ostavi komentar