TENIS: Naša Antonia Ružić igra odlično u Australiji, prošla je kvalifikacije i 1. kolo glavnog turnira

Antonia Ružić, odlično je započela malu australsku turneju u gradu Traralgonu

Vrlo uspješno australsku mini-turneju započela je naša tenisačica Antonia Ružić koja je po prvi put u Australiji. U pripremi za nastup na juniorskom Australian Openu, igra u gradu Traralgonu, turnir najjače 1. juniorske ITF kategorije.

Nakon što je bez problema prošla kvalifikacije, na isti način, najbolja međimurska tenisačica, otvorila je i glavni turnir. U 1. kolu savladala je Zhuoxuan Bai, 12. nositeljicu turnira 6:4, 7:5, inače 25. juniorku svijeta. U 2. kolu čeka je 33. igračica svijeta i od Antonije dobra poznanica Čehinja Linda Noskova. Od nje je naša tenisačica izgubila prošle godine u finalu turnira koji se igrao na zemlji u Szekesfehevaru i to u finalu. Sada je ovo prilika za uzvrat, posebice jer se dobro adaptirala na tvrdu podlogu na kojoj se igra ovaj turnir, dok je Noskova imala puno većih problema, posebice u drugom setu.

Za razliku od nje, Antonia je izborila tri uvjerljive pobjede, jer osim ove u glavnom ždrijebu, ranije je dvaput slavila u kvalifikacijama nad Kineskinjom Yixehn Zhao 6:2, 6:4 i nakon toga Tajlanđankom Pimradom Jattavapornvanit 6:2, 6:3. Želimo Tonki da nastavi s tako dobrim igrama i ode što dalje i u glavnom ždrijebu.

Ostavi komentar