Tehnološko-inovacijski centar Međimurje nagrađen nagradom Stvaratelji za stoljeća

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje za doprinos razvoju i promociji poduzetništva primio je nagradu Stvaratelji za stoljeća koja je potvrda dugogodišnje podrške poduzetnicima u Međimurskoj županiji i šire.

Dodjela nagrada Stvaratelji za stoljeća održana je krajem listopada u Dubrovniku u organizaciji Međunarodnog foruma Perspektive (MEF).

Dobiveno priznanje komentirao je direktor TICM-a Ivan Plačko.
– Nažalost, zbog brojnih poslovnih obaveza, nismo mogli osobno preuzeti nagradu i pred ostalim sudionicima svečanosti u Dubrovniku predstaviti Međimurje, TICM-ov dosadašnji rad i planove za daljnji razvoj. Ovu nagradu promatramo kao potvrdu naše međunarodne prepoznatljivosti kao kvalitetne poduzetničke potporne institucije. U desetak godina pomogli smo, koliko je bilo u našoj moći, stotine poduzetnika u njihovim poduzetničkim pothvatima i tako ćemo nastaviti i dalje. Naš fokus je i dalje na podršci razvoju međimurskog gospodarstva kroz inkubacijski program, savjetovanje i edukacije te pokretanje i podrška mnogim razvojnim inicijativama, istaknuo je.

Stvaratelji za stoljeća je inicijativa čiji je cilj promocija i nagrađivanje najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe. Cilj je javno odavanje priznanja i skretanje pažnje široj javnosti na uspješne poduzetnike i institucije koji razvijaju gospodarstvo i bolje društvo u kojem živimo i radimo. Na događanju u Dubrovniku održano je desetak različitih kongresno-edukacijskih sadržaja te su dodijeljene nagrada Stvaratelji za stoljeća u tri kategorije: za doprinos razvoju i promociji poduzetništva, za dobre ideje, inicijative i investicije u poduzetništvu, te nagrada za životno djelo.

Ostavi komentar