STRAVA u čakovečkom parku: Dvojica ga udarala nogama u glavu, izbili mu zube, ukrali 5000 kuna

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu provelo je prvo ispitivanje dvojice uhićenih hrvatskih državljana (2000. i 2000.) i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njih zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela osobito teške tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede, 22. 11. 2019. godine.

Postoji osnovana sumnja da je prvookrivljenik 6. listopada 2019. u Čakovcu, nakon kraće prepirke udario oštećenika šakom u glavu i oborio ga na tlo, pri čemu je oštećenik zadobio ozljede opasne po život, prijelom baze i kostiju lubanje s krvnim podljevom i krvarenjem u mozgu.

Osnovano se sumnja da su okrivljenici 20. studenog 2019. u parku u Čakovcu, prišli oštećeniku i bacili ga na tlo, a prvookrivljenik ga je više puta udario nogama u glavu i teško ga ozlijedio (izbijanje dva zuba), nakon čega su, dok je oštećenik ležao na tlu, pretražili džepove njegove odjeće te uzeli i za sebe zadržali novac u iznosu oko pet tisuća kuna.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila prvookrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, stoji u priopćenju DORH-a. 

Ostavi komentar