Stolni tenis: Igrači MSTC-a Čakovec ovog vikenda debitiraju u HEP Superligi

Foto: MSTC Čakovec

Ovog vikenda započinje prvenstvo u HEP Superligama. Nakon turbulentnog kraja prošle sezone, igrači MSTC-a Čakovec plasirali su se u najviši rang hrvatskog momčadskog natjecanja. 

Ždrijeb im je odredio da u svom debiju gostuju kod varaždinskoga STARR-a, a utakmica će se igrati u nedjelju u 10 sati u maloj dvorani popularne Arene. U tom rangu utakmice se igraju na tri dobivene partije, pa u slučaju da su nasuprot stola neravnopravni protivnici mogu vrlo brzo biti gotove.

Čakovčani u sezonu ulaze s istim sastavom s kojim su izborili plasman i ne mogu očekivati drugo nego borbu za ostanak. Iz njihovog sastava u najvišem hrvatskom rangu jedini je igrao Matija Barić, uz kojeg će igrati mladi Filip Panić i Filip Godina te po potrebi igrač Samir Kučević. Svoje domaće utakmice će, kao i prijašnjih sezona, igrati u dvorani III. Osnovne škole. Nadaju se da će biti što više gledatelja koji će im biti poticaj za što bolju igru.

PAROVI 1. KOLA: STARR – MSTC Čakovec, Split – Libertas Marincolor (Dubrovnik), GSTK Zagreb – Pula, Vodovod (Osijek) – Cibalia (Vinkovci, STK Zagreb – Donat (Zadar), Dugo Selo – Požega.

Ostavi komentar