Stjepan Hamonajec potvrdio ostavku predsjednika Uršanića i najavio dolazak ulagača

Marjan Uršanić dao je ostavku, a Stjepan Hamonajec tvrdi da radi na ulasku u klub ozbiljnih ulagača

Nakon što smo objavili da igrači našeg drugoligaša Međimurja štrajkaju već dva dana, javio nam se direktor Stjepan Hamonajec koji je rekao da nije bilo razloga za obustavom treninga, jer su svi igrači koji igraju amateri i nisu u radnom ili nekom drugom obvezujućem odnosu s klubom.

Potvrdio nam je da ima problema s isplatom, ali da one nisu nepremostive, međutim da treba regulirati odnose između igrača i kluba kad su u pitanju isplate naknada, na što oni baš ne pristaju. Rekao je da klub radi na tome da napravi određenu isplatu najkasnije u petak.

Također je potvrdio da je predsjednik kluba Marjan Uršanić dao ostavku i to kako je kazao u pismenom obliku i da zbog toga postoje određeni problemi u vođenju i financiranja kluba.

Dodao je da upravo on radi na tome da klub preuzmu ozbiljni ulagači, što se po njemu ne sviđa onima koji imaju neke svoje vizije za preuzimanje kluba. Sumnja da oni stoje iza ovog igračkog štrajka, te nam ponudio da osobno razgovaramo s predstavnikom stranog ulagača koji su spremni preuzeti klub.

Na naše pitanje o promjenama u vodstvu kluba, Hamonajec je rekao da nakon što se postigne dogovor oko preuzimanja kluba da će se sazvati Skupština, negdje u prosincu i donijeti sve potrebne odluke o tome tko će dalje voditi klub, a da će se on povući.

Nazvali smo hrvatskog predstavnika ulagača koji inače dolaze iz inozemstva, koji nam je potvrdio zanimanje za ulaganje u NK Međimurje i trenutnu sanaciju aktualnih obveza prema igračima.

Što je još sve najavio u slučaju postizanja dogovora, otkud su investitori koji su spremni uložiti u NK Međimurje i tko je njihov predstavnik donosimo u petak 30. listopada u tiskanom izdanju Međimurskih novina.

Ostavi komentar