Stjepan Hamonajec oprostio se od NK Međimurje

Stjepan Hamonajec, dosadašnji direktor NK Međimurje javnim priopćenjem oprostio se od svog kluba. Novi direktor našeg drugoligaša je Rajko Toplek.

Evo oproštajnog priopćenja kojeg je medijima poslao Hamonajec.

– Ovoga se puta želim javno zahvaliti svima koji su me poštivali i pomagali mi da u Međimurju stvorimo stabilnog prvoligaša  , a kasnije sada i drugoligaša.  Zahvalio bih poduzeću Međimurje plinu d.o.o.  sa direktorima Ivkovićem i sadašnjim direktorom  Hranilovićem, direktoru Tehnixa d.o.o.  g. Horvatu, direktoru Tegre d.o.o.  g. Kolariću, direktoru Međimurskih voda d.o.o.  g. Topoljnjaku, direktoru Hidrotehnike  d.o.o. g. Saboliću , direktoru ĐURKIN d.o.o.  g. Đurkinu, g. Grašiću iz METSSA d.o.o., g. Jesenoviću koji se prihvatio teškog posla oko vođenja kluba u ovim kriznim vremenima. 

Posebnu zahvaljujem gradonačelniku Čakovca  g. Kovaču i županu g. Posavcu na pomoći, a najviše g. Uršaniću na dugogodišnjoj suradnji u vođenju klub , a koji više isto tako ne može zbog osobnih razloga doprinositi razvoju kluba, te našim malobrojnim, ali vjernim navijačima. Svi su oni doprinijeli da je NK MEĐIMURJE danas drugoligaš, a kojeg nemaju i puno veće regije i gradovi (Dubrovačka, Slavonsko brodska, ličko-senjska i požeška regija), napisao je dosadašnji direktor Hamonajec koji je na kraju poželio puno uspjeha u radu novom predsjedniku Jesenoviću, novom direktoru Topleku i Izvršnom odboru kluba, te je svima u klubu i u Međimurju čestitao Sretan Uskrs. 

Već ranije je ostavku dao predsjednik kluba Marijan Uršanić (na slici s Hamonajcem) kojeg je naslijedio Augustin Jesenović.

 

Ostavi komentar