SMILJANA SRNEC dovedena na varaždinski sud: Evo što je poručila!

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Županijski sud u Varaždinu danas bi trebao donijeti odluku o tome hoće li potvrditi ili odbaciti optužnicu koju je Županijsko državno odvjetništvo podnijelo protiv Smiljane Srnec!

Smiljana Srnec (45) jutros je dovedena na Županijski sud u Varaždinu.

– Nemam komentara, ali nisam – odgovorila je kratko na pitanje je li kriva za ubojstvo svoje sestre Jasmine Dominić (23) 2000. godine, čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u veljači ove godine. Smiljana je prilikom dolaska u ruci nosila maramicu.

Županijski sud u Varaždinu danas bi trebao donijeti odluku o tome hoće li potvrditi ili odbaciti optužnicu koju je Županijsko državno odvjetništvo podnijelo protiv Smiljane Srnec. Jedna od opcija je i da Županijski sud optužnicu vrati na doradu tužiteljstvu koje pak smatra da ima dovoljno dokaza da je Smiljana s najmanje pet udaraca tvrdim predmetom po glavi prije 19 godina usmrtila sestru čije je tijelo 16. veljače ove godine pukim slučajem pronađeno skriveno u zamrzivaču u hodniku obiteljske kuće.

Vjeruju da će otisci prstiju i DNK pronađeni u zamrzivaču uvjeriti sudsko vijeće da je Smiljana, koja se brani šutnjom, ubila tri godine mlađu sestru.

Ostavi komentar