SINDY BUBEK iz Mačkovca državna je prvakinja u bench pressu: Digne 75 kilograma!

Sindy Bubek
Sindy Bubek

21-godišnja Sindy Bubek iz Mačkovca sportašica je od malih nogu. Godinu i pol dana aktivno se bavi powerliftingom i natječe u kategoriji bench press u čakovečkom klubu Pozoj. 

Kao djevojčica bavila se cheerleadingom, a 2017. bila je finalistica Miss sporta. Osim što izgleda kao da je napravljena od gume, ima svoje redovne klijente kojima u Brezju pomaže da nauče kako pravilno vježbati. Iza sebe ima oko 70 natjecanja u cheerleadingu, powerliftingu, individualnom bodybuildingu. Sa simpatičnom Sindy razgovarali smo u teretani gdje i najviše vremena provodi. Osim životnih zanimljivosti, naučili smo ponešto i o spravama za vježbanje. 

– Nastupila si prošle godine na Kupu Hrvatske u bench pressu i powerliftingu te napravila izniman rezultat. Koja je razlika između bench pressa i powerliftinga? 

– Natjecala sam se u kategoriji do 52 kilograma u bench pressu te osvojila prvo mjesto. Digla sam 75 kilograma i tako oborila državni rekord u svojoj kategoriji. Bench press je potisak s klupe, dok se powerlifting sastoji od potiska, mrtvog dizanja i čučnja. (Foto: Zlatko Vrzan)

Veliki intervju pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka 21. veljače!

Ostavi komentar