Ovo nadilazi i meksičke sapunice: Suprug našao ženi eksplicitne poruke od svećenika!

U slavonskoj općini Sikirevci ovih je dana došlo do scenarija kao iz sapunica – lokalni svećenik (podaci poznati redakciji Indexa) uhvaćen je u aferi s jednom udanom mještankom.

Suprug mještanke, Ivan Lepan, pronašao je poruke u telefonu svoje supruge za koje se ispostavilo da ih je razmjenjivala sa župnikom. Obratio se nadbiskupiji, razgovarao s biskupom i tajnikom nadbiskupije te zatražio da župnika razriješe dužnosti momentalno

O svemu postoji i službeni zapisnik. Kako se to još uvijek nije dogodilo, ni više od tjedan dana nakon što se obratio nadbiskupiji, o svemu je odlučio progovoriti javno.

“Moja supruga se njemu na ispovijedi požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svećenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da ju više ne gleda kao svećenik, nego kao muškarac”, ispričao je za Index razočarani Lepan.

Poruke je, piše Index, Ivan našao slučajno, u posljednja dva mjeseca primijetio je da mu supruga sakriva dio poruka u mobitelu, odnosno da ih štiti šifrom. Ispostavilo se da su se iza šifre krile poruke koje je primala od župnika. Uvjerio se u to i kad je u ime supruge poslao nekoliko poruka svećeniku koji je na to brzo odgovorio.

“Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se svećenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put”, kaže Lepan za Index.

Ostavi komentar