Rudar slavio u međimurskom derbiju 3. HNL u Sv. Martinu

Šestotinjak gledatelja uživalo je danas u međimurskom derbiju u 3. HNL – Sjever. Polet i Rudar odigrali su atraktivnu utakmicu, a pobjedu su u gostima upisali 1:2 “Laporniki” koji su tako opet bacili ‘na led’ ambicije kluba iz Sv. Martina za izravno uključivanje u borbu za naslov.

U prvom dijelu nije bilo puno izglednih prilika, ali zabilježili smo nekoliko dovrih pokušaja s obje strane. Kod domaćih tri puta je zaprijetio Herceg, a jednom je pogodio i gredu, dok je kod gostiju dobru priliku imao Nedeljko, ali je malo zakasnio na ubačaj Škvorca.

Napetost se nastavila u drugom dijelu, a prvu pravu priliku imao je Mezga u 53. minuti. Do 72. minute većinom se igrala na sredini terena, a onda je stigla kazna za domaćina. Dario Šoltić dao je sjajnu loptu Filipu Škvorcu koji je mirno poentirao.

Odmah potom Polet ima veliku priliku, ali udarac završava u vratnici. Isti je igrač donio radost domaćim gledateljima u 82. minuti kada koristi prazni prostor i lagano zabija pokraj nemoćnog Rajfa.

Tri minute kasnije Patafta iz slobodnog udarca vrhunski ubacuje, a lopta pronalazi Skolibera koji lagano matira Jambresa za veliku pobjedu Rudara.

Tekst i foto: nl

Ostavi komentar