Razgovor s načelnikom Pericom Hajdarovićem povodom Dana općine Podturen

Uoči Dana općine Podturen razgovaramo s načelnikom Pericom Hajdarovićem.– Što biste istaknuli kao glavne projekte općine Podturen i najveće izazove u svom mandatu?

– Kao glavne projekte istaknuo bih izgradnju općinskog vrtića, sportskog centra „Trnoc“ u Podturnu, uređenje i obnova društvenog doma Podturen, uređenje Bereka na Sivici, izgradnja garaže DVD Novakovec ako će to graditi općina onda ostaje, ako ne, onda napisati sufinanciranje izgradnje. Nadalje, uređenje raskrižja te okoliša društvenog doma u Novakovcu, izgradnja rotora na ulazu u Podturen, izgradnja PBS-a od Podturna do Sivice, nastavak izgradnje kanalizacije, uređenje ulica što uključuje radove nakon izgradnje kanalizacije te asfaltiranje i uređenje PBS po fazama, ovisno o financijskim prihodima proračuna. Svaki projekt je izazov na svoj način, ali vjerujem da ćemo ih ostvariti uz kandidaturu na javne pozive Ministarstva i zajedničkim sufinanciranjem sa ŽUC-om u što kraćem vremenskom roku. 

Ostatak intervja o radovima i projektima u Općini Podturen pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 5. lipnja!

 

Ostavi komentar