Razgovor s Antonijom Ružić najboljom međimurskom tenisačicom i hrvatskom juniorkom

Najbolja međimurska tenisačica i prva hrvatska juniorka Antonia Ružić, sigurno će pamtiti ovu 2020. kao i većina drugih sportaša. Ovo je trebala biti vrlo važna godina u napretku prema profesionalnom tenisu, ali je koronavirus kriza sredinom ožujka zaustavila sve teniske planove.

Tek je ljeto donijelo povratak treningu, a kolovoz prve turnire i to one na domaćem terenu. Antonia je krenula postepeno i za početak osvojila državno juniorsko prvenstvo, pojedinačno i u paru, da bi sredinom rujna krenula skupljati WTA bodove i uz pozivnicu zaigrala i na prvom ITF turniru nakon stanke u Zagrebu, vrijednom 25.000 američkih dolara.

S našom tenisačicom i njezinim ocem Alenom, koji se fanatično bori za uspjeh svoje kćeri, razgovarali smo uoči povratka na turnire. Nakon intervjua dogodio se mali peh s novom ozljedicom koja je u međuvremenu sanirana, tako da je mogla zaigrati u zagrebačkom Maksimiru na ITF-u ovaj tjedan. 

Cijeli intervju pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 18. rujna!

Ostavi komentar