Razgovarali smo s Borkom Bunjac koja je demantirala slučaj napada na svog bivšeg supruga!

Borka Bunjac, foto: Dora Vadlja
Borka Bunjac, foto: Dora Vadlja

Kako smo ranije javili, pred samu novu godinu, 30. prosinca policija je intervenirala u obiteljskoj kući Branimira Bunjca, donedavnog saborskog zastupnika Živog zida. Razgovarali smo s njegovom bivšom suprugom Borkom Bunjac koja je cijelu scenu demantirala, te nam rekla kako je on fizički nasrnuo na nju i njezinog novog partnera.

– Nisam ja došla u kući da nasrčem na njega, jednostavno sam došla po dijete. Bila sam izazvana njegovim stavom, on je meni govorio marš van. Jesam vikala, ali zbog toga jer to i moja kuća. Izguravao me van, to je bila jedna krajnje ponižavaju situacija za mene, kazala je Borka Bunjac.

Branimir Bunjac živi u Mihovljanu, gdje se cijela drama i odvijala, a bivša supruga Borka nam je rekla kako ona još uvijek plaća dio kredita za tu kuću.

– Ja sam taj dan nazvala bivšeg supruga, dijete je trebala doći kod mene, on mi je preko telefona rekao da ga neće dovesti, rekla sam mu dobro, onda ću ja doći po njega. Moj novi partner me je dovezao ispred kuće, gdje me pričekao. Ja sam pozvonila, on je shvatio da ja dolazim, izjurio je u hodnik, rekao mi je da izađem van. Rekla sam da ću dijete pričekati u hodniku, a on me najurio van, da nemam pravo to biti. To je isto i moja kuća, imam pravo biti ovdje, rekla sam mu. Uzeo je kišobran, to je bilo prvo što je vidio, vrijeđao me, htio me fizički izbaciti, ja sam bila mirna, ispričala nam je Borka Bunjac.

– Mali se obukao, išli smo prema autu, on je pojurio za nama, ne sjećam se točno što se sve događalo, ali on je počeo vrijeđati moj partnera, udario ga je po glavi kišobranom. Bila sam u šoku, bile su u pitanju osobne prijetnje, nastavila je bivša supruga Branimira Bunjca.

Nakon razvoda, imaju podijeljeno skrbništvo nad djecom, s time da ona žive u obiteljskoj kući u Mihovljanu.

-Mahinalno kako se to sve dogodilo, rekla sam da ja sad idem na policiju. Da više ne mogu tako. Bilo je i ljeti takvih kriznih situacija, ali onda nisam htjela reagirati. Na kraju vidim da sam napravila štetu, jer se mene sad percipira kao lošu ženu. Ja osjećam linč, rekla je Borka.

 

 

Ostavi komentar