MNS registrirao prekinutu utakmicu NŠ Međimurje – Borac (DH) 3:0 (pf), izrečena i prva kazna

Kako doznajemo od Darka Jambrovića tajnika Međimurskog nogometnog saveza poznate su prve sankcije nakon prekida utakmice NŠ Međimurje-Čakovec i Borca D. Hrašćan koja se u subotu igrala u Čakovcu. Utakmica je prekinuta u poluvremenu zbog tučnjave i nije nastavljena.

Isključeni igrač Ivan Zrna kažnjen je s dvije utakmice zabrane igranja, dok je utakmica registrirana 3:0 za NŠ Međimurje-Čakovec.

S obzirom da je na poluvremenu izbila tučnjava u kojoj su sudjelovali igrači i gostujući navijači (snimke kruže društvenim mrežama) moguće su i neke dodatne sankcije nakon  očitovanja suca i predstavnika klubova.

Zbog nedostatka sudaca i službenih osoba, utakmice prošle subote koje nemaju presudnu važnost za konačni poredak zbog nedjeljne tekme hrvatske reprezentacije, nisu sudile kompletne sudačke trojke i nije bilo delegata.

Tako je ovu utakmicu sudio neiskusni sudac Dario Mesarić kojem očito nije bilo lako, nije se snašao u nekim situacijama i na kraju su uzavrele strasti.

Kao što je poznato na utakmicama ne bi smjeli biti i navijači zbog mjera koje su na snazi, ali to kao što je poznato cijelog proljeća kod nas nije izvedivo i prešutno se tolerira prisustvo gledatelja.

Štoviše, u ovim “korona vremenima” mnogima to predstavlja jedini “izlazak van”, pa gledatelja na utakmicama na nekim igralištima ima više nego ranije.

I onda se ponekad i dogode ovakve nemile situacije i scene koje nisu primjerene sportskim terenima.

Ostavi komentar