Polufinale Kupa MNS: Na Praznik rada praznik nogometa u Sv. Martinu i Sv. Mariji

NK Polet Sveti Martin
Igrači Poleta, Foto: NK Polet Sv. Martin na Muri Facebook

U srijedu, 1. svibnja na Praznik rada igraju se utakmice polufinala Kupa MNS. Epicentar zbivanja bit će u Svetom Martinu na Muri i Svetoj Mariji, gdje se pripremaju pravi praznici nogometa.

U Svetom Martinu na Muri igra se uzvratna utakmica između Poleta i drugoligaša Međimurja. Nakon dobre igre i rezultata 2:2 u uzvratu je Poletu dovoljno i 0:0 ili 1:1, kao i svaka pobjeda. Drugoligaš Međimurje brine veću brigu oko opstanka nego plasman u finale Kupa, a to se dobro vidjelo na prvoj utakmici kada su igrali loše. Međutim u uzvratu nema kalkulacija, bilo kakva pobjeda vodi ih dalje za što kažu da su spremni. Domaćini su također optimisti uoči dolaska drugoligaša, a trener Kovačević je kazao da će se dobro pripremiti, te da očekuje prolaz u finale, ako njegovi igrači ponove partiju iz Čakovca. Očekuje se da će ovu utakmicu koja započinje u 17 sati pratiti veliki broj gledatelja.

U Svetoj Mariji igra drugi par, domaća Mladost i Nedelišće. Oni igraju prvu utakmicu, a uzvrat je tjedan dana kasnije. I ovdje se očekuje veliki broj gledatelja, jer Mladost nikada nije došla tako daleko u Kupu, a sada se im pruža mogućnost da ulaskom u finale ostvare svoj najveći uspjeh. Međutim, Nedelišće ima iskustvo igranja ovakvih utakmica, već su nekoliko puta bili u ovoj poziciji i sigurno neće propustiti priliku ako će je imati za još jedno finale. 

Ostavi komentar