Pet igrača NK Međimurja ima koronavirus, odgađa se utakmica s Dinamom II

Kako doznajemo dio igrača našeg drugoligaša Međimurje koji stanuje zajedno u Čakovcu pozitivno je na koronavirus. Blage simptome korone dobili su početkom ovog tjedna, a nakon toga otkazani su treninzi.

Potvrdio nam je to u srijedu prijepodne klupski tehniko Kristijan Hamonajec koji je dodao da će uputiti dopis Povjereniku za natjecanje Josipu Breznom, koji bi trebao tijekom dana donijeti odluku o odgodi utakmice s Dinamom II koja se za vikend treba igrati u Zagrebu.

– Za sada imamo četiri pozitivna igrača na koronavirus, a čeka se nalaz još jednog koji također ima simptome, tako da bi i on mogao biti pozitivan. Šaljemo nalaze vodstvu natjecanja i utakmica s Dinamom bi trebala danas ili sutra i službeno biti odgođena, s obzirom da svi igrači koji su u petak igrali utakmicu moraju u samoizolaciju, rekao je Hamonajec.

Međimurje inače drži izvrsno 2. mjesto na tablici II. HNL. Kako slijedi stanka u prvenstvu, zbog ove nove nemile, ali može se reći i očekivane situacije, naš drugoligaš ne bi trebao ući u nekakav vezi zaostatak što se tiče utakmica, osim što će se naknadno morati odigrati ova utakmica.

Stanka će također dobro doći zbog konfuzne situacije što se tiče upravljanja klubom nakon što je predsjednik Marjan Uršanić dao ostavku, da se vidi što će biti s daljnjim upravljanjem kluba.

Ostavi komentar