Perica Hajdarović aktualni načelnik Podturna najavio ponovnu kandidaturu

Perica Hajdarović
Perica Hajdarović

Perica Hajdarović aktualni načelnik Općine Podturen istaknuo je ponovno kandidaturu za mjesto načelnika. Perica će tako biti kandidat HDZ-ove liste.

– Dragi sumještani općine Podturen. Protekle četiri godine bio sam tu za vas i vi za mene. Od srca hvala! Da nismo radili, mislili i žrtvovali se kao jedno, danas bi naša općina izgledala drugačije. Ponosan sam na svakog od vas! Trebalo je imati hrabrosti dati povjerenje mladom čovjeku bez političkog iskustva. Uvjeren sam da prije četiri godine većina vas nije znala ni tko sam ni hoću li izdržati. Dao sam sve od sebe. Nekad sam se i bojao. Puno sam učio. Ali, bio sam miran.

Znao sam da ću uspjeti zato što sam u svakom trenutku imao vašu podršku. Puno smo naučili jedni od drugih i danas, kada me ljudi iz drugih općina pitaju kako nam je sve ovo pošlo za rukom, odgovorim – radom i zajedništvom! Takvom se prijateljstvu i podršci nadam i u idućem mandatu. Želim nastaviti graditi našu općinu za generacije koje dolaze. Želim završiti započeto, ostvariti planirano i gledati daleko u budućnost. Mjesta su ljudi. Mjesta su doživljaji. Mjesta su osmijesi. Mjesta su sigurnost. Mjesta su bezbrižna budućnost. Sivica, Celine, Ferketinec, Miklavec, Novakovec i Podturen takva su mjesta zahvaljujući svima nama! Idemo dalje zajedno! Vaš načelnik Perica, kazao je.

Ostavi komentar