Partijaneri, jeste li spremni? 18. prosinca vraća se najluđi party godine A blast from the past!

Nakon 2 godine vraća se nezaboravni party A blast from the past u Meta bar Čakovec. 

Hej, dušo, KONAN brani da nam bude sve ko…1996.? Nakon (pre)duge 2 godine prisilne pauze, najjači 90’s party u galaksiji A BLAST FROM THE PAST vraća se, i uz nezaboravne vam hitove uljepšava ove zimske praznike. Ukoliko mjere dopuste održavanje pod punim kapacitetom. Ako bude komplikacija, događaj pomičemo na sljedeći datum. 

Ključne informacije:

10.12.: prodaja ulaznica putem sustava www.entrio.hr (max. 2 po osobi). Cijena ulaznice je 120 kn.

Za ulaz je potrebna COVID potvrda ili negativan test. Testiranje bude omogućeno na lokaciji.

Zbog ograničenja radnog vremena, predviđeni je početak partyja u 16 sati.

Upad za osobe 18+

Kao i svih godina do sad, u META BAR-u vas 18.12. očekuje vremenski stroj koji će vas kroz autentičnu scenu, neprežaljene pop, rock, hip-hop i TRASH hitove devedesetih i razne popratne sadržaje vratiti u bezbrižne dane djetinjstva. 

Na vama je da prekopate tavane i podrume, iskombinirate oku neugodne outfite u stilu 90-ih, uvježbate sramotne plesne pokrete te s ekipom iz 3FF/Prostor kreirate još jedan treš spektakl o kojem bude se pričalo mjesecima. 

Za glazbenu podlogu i ove je sezone zadužen DJ SPETZ, koji će se pobrinuti da ostanete bez glasa i prije nego zasviraju Oči Boje Kestena ili Dvije Zvjezdice. 

Ali to nije sve! Dobili smo i dojavu da DJ KOLOVOZ sređuje vizu, pa se pripremite na samom kraju na podiju ostaviti zadnje kapi znoja i ponosa uz techno i trance hitove na moćnom TOBOTOKLO sound systemu. 

– Drage naše trešerice i trešeri, vidimo se na plesnom podiju u moru neukusa i konfeta na najluđem BLAST FROM THE PAST kaosu do sad, javljaju organizatori.

Ostavi komentar